lördag 11 oktober 2014

Lyckad pastasallad med feta

Den här pastasalladen är av grekisk karaktär, mycket vacker och jättegod! Receptet är mer av en skiss. Kanske är det ett Anna Bergenström-recept...får den känslan när jag läser receptet

Gör så här för 4-6 portioner

  • Koka ca 250 g fussilipasta, spola hastigt i kallt vatten och låt rinna av
  • Lägg i en vacker salladsskål
  • Slå genast över en vinägersås med vitlök.
  • lägg i en handfull svarta oliver, 2 hackade rödlökar, 1/3 grön gurka samt 4 hackade tomater. Tillsätt även 200 g smulad fetaost och rikligt med strimlad basilika...gärna också lite klippt gräslök
  • Har man lite sparris eller riktigt små fina burkärtor kan man ta med dessa också
  • veva över lite svartpeppar
  • toppa med äggklyftor och halva rädisor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar