Här kommer ytterligare recept på några godsaker att servera till välkomstdrinken
Getost med hjortron 20 st
Sätt ugnen på 225 g
Fördela 250 g getost i 20 små krustader
Gratinera 7 minuter i ugnen
Toppa med hjortronsylt
Lufttorkad skinka eller lomo (lufttorkad fläskfile) och melon
Trä skivor av skinka och melonbitar på tandpetare
Kallrökt lax med kapris 20 st
Skär 200 g kallrökt lax i mycket små bitar. Blanda med 2 msk grovhackad kapris, 1/2 finhackad rödlök, 1/2 msk dijonsenap, 1 msk majonäs samt 1/2 dl finhackad dill. Fördela på crostini. Garnera med en liten rädisa-skiva och dill.
Är inte 172 msk matskedar dijonsenap lite väl mycket till Den kallrökta laxen med kapris? ;)
SvaraRaderaGlad vår
Renée Eklind