lördag 11 oktober 2014

Busenkelt till välkomstdrinken

Här kommer ytterligare recept på några godsaker att servera till välkomstdrinken

Getost med hjortron 20 st
Sätt ugnen på 225 g
Fördela 250 g getost i 20 små krustader
Gratinera 7 minuter i ugnen
Toppa med hjortronsylt

Lufttorkad skinka eller lomo (lufttorkad fläskfile) och melon
Trä skivor av skinka och melonbitar på tandpetare

Kallrökt lax med kapris 20 st
Skär 200 g kallrökt lax i mycket små bitar. Blanda med 2 msk grovhackad kapris, 1/2 finhackad rödlök, 1/2 msk dijonsenap, 1 msk majonäs samt 1/2 dl finhackad dill. Fördela på crostini. Garnera med en liten rädisa-skiva och dill.

1 kommentar:

  1. Är inte 172 msk matskedar dijonsenap lite väl mycket till Den kallrökta laxen med kapris? ;)
    Glad vår
    Renée Eklind

    SvaraRadera