tisdag 25 september 2018

Toast med räkor och Mörhultsröra

Det är receptet har jag plockat ur tidningen Tara och matskribenten Caroline Hofberg.
Kan göras som förrätt på större bröd eller som drinktilltugg på små brödrundlar eller trekanter

Detta behövs till 4 förrättsmackor


  • 200 g gravad lax, fintärnad
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 msk majonäs
  • 2 msk riven pepparrot
  • 3/4 dl hackad dill
  • flingsalt
Till serveringen:
  • 4 skivor danskt rågbröd
  • 4 salladsblad
  • 20 skalade räkor
  • rödlöksringar
  • citronklyftor
  • dillvippor
Gör så här:
  • Blanda ingredienserna till röran
  • ta ut rundlar av brödet med glas och rosta dem
  • toppa brödet med sallad och röra
  • lägg på räkor och rödlöksringar
  • garnera med citron och dill
Servera ev i små pappersformar (knäckformar eller muffinsformar)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar