Fräsch och fruktig efterrätt!
Det här behövs för 6 glas
- 2 gelatinblad
- kallt vatten
- 3 dl vispgrädde
- 1/2 dl strösocker
- 1 krm vaniljpulver
- 2 dl grekisk yoghurt
- 250 gram fryst tinad mango
- 2 urgröpta passionsfrukter
- 1 msk pressad citronjuice
- krossade maränger eller rostade kokoschips
Gör så här
- Blötlägg gelatinet i det kalla vattnet, läs på förpackningen!
- Koka upp grädden med strösockret och vaniljpulvret
- Krama ur vätskan ur gelatinet och rör ner i gräddröran
- Låt svalna ca 10 minuter
- Vispa ner yoghurten
- Häll upp i 6 glas
- ställ i kylen minst 6 timmar
- mixa mangon, passionsfrukten och citronjuicen tillsammans
- toppa pannacotta med såsen och marängerna/kokoschipsen vid serveringen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar